Menu
Array ( [primary_category] => WP_Term Object ( [term_id] => 220 [name] => coronavirus [slug] => coronavirus [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 220 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 10 [filter] => raw [term_order] => 0 ) )
1

HomeNieuws

Welkom op ons digitale bezoekuur

Het bezoekuur bij Annatommie mc op de verpleegafdeling is gesloten. Geen prettige beslissing voor patiënten – want wat is nu fijner dan een bekend gezicht zien na een operatie? We hebben inmiddels ervaring opgedaan met veel digitale mogelijkheden en staan open voor een alternatieve oplossing. Daarom bent u als bezoeker van harte welkom op onze nieuwe digitale bezoek- en spreekuren. Samen geven we patiënten een glimlach.

We hebben de beslissing gemaakt om ons bezoekuur te sluiten. Al langer zijn we voorzichtig met bezoekers in onze klinieken. De Britse variant van het coronavirus maakt dat we nog alerter moeten zijn om de locaties van Annatommie mc ‘corona vrij’ te houden. Dat betekent dat we wél open kunnen zijn voor behandelingen en operaties, maar dat we helaas geen partner, familie of vrienden van de patiënt kunnen ontvangen. Dat vinden we een moeilijke beslissing omdat bezoek voor patiënten belangrijk is. Daarnaast geloven we in het sociale vangnet, wat net zo belangrijk is voor een voorspoedig herstel. Daarom zijn er twee nieuwe mogelijkheden; het digitale bezoekuur en het digitale spreekuur. Wij nodigen daar onze bezoekers van harte voor uit.

Digitaal spreekuur

Bij het ‘digitale spreekuur’ bieden we partners of begeleiders van patiënten de mogelijkheid om digitaal aan te sluiten bij het gesprek tussen de specialist (orthopedisch chirurg, sportarts) en de patiënt. Aan het begin van het gesprek met de medisch specialist kan de patiënt dit kenbaar maken. De patiënt kan zelf een verbinding inschakelen via de smartphone, tablet met Facetime of Whatsapp. Onze specialisten kunnen helpen bij het opzetten van dit ‘beeldbel’gesprek, maar het is fijn als de patiënt dit zal al weet. De patiënt helpt ons door bijvoorbeeld al voor het spreekuur in te loggen op ons wifinetwerk. Gegevens daarvoor zijn altijd op de locatie bekend.

Digitaal bezoekuur

Digitaal bezoekuur

Voor patiënten die geopereerd zijn en overnachten kunnen patiënten ‘digitaal bezoek’ ontvangen tussen 14.00 en 21.00 uur. Tussen deze tijden kan de patiënt dit kenbaar maken bij ons verplegend personeel. Zij helpen de patiënt (waar nodig) om een verbinding tot stand te brengen op de eigen smartphone of tablet.

Digitaal bezoekuur

Alles is anders de afgelopen tijd. Maar ondanks dat proberen we u en elkaar te helpen om deze lastige periode door te komen. Heeft u vragen of kunnen we u of uw naasten nog beter begeleiden? Schroom niet om naar onze collega’s hiernaar te vragen.

Actueel nieuws over het coronavirus en de zorg bij Annatommie mc

Uiteraard blijven we de situatie van dag tot dag volgen om zo het belang van de reguliere zorg in de gaten te houden.

Actuele informatie leest u hier

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc