Menu

Wachttijden

Korte wachttijden voor: orthopedisch consult, diagnostiek, sportgeneeskunde, pijngeneeskunde, operatie en fysiotherapie

Wij doen er alles aan om de bewegingsklachten van uw cliënt zo spoedig mogelijk te behandelen en zitten ruim onder de Treeknorm, een lijst met de maximaal aanvaardbare wachttijden die volgens de overheid wordt voorgeschreven. Wilt u door een specifieke specialist behandeld worden, dan kan de wachttijd afwijken, van wat in het onderstaande overzichten wordt gecommuniceerd. Indien gewenst heeft uw cliënt de mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling via uw zorgverzekeraar. Doordat wij de aan-en afwezigheid van onze specialisten goed op elkaar afstemmen, is er altijd een specialist waar uw cliënt snel terecht kunt.

Wachttijden voor een orthopedisch consult

Mocht u de wens hebben voor een combinatieafspraak, dan kan de wachttijd afwijken van wat hieronder wordt vermeld. Dit wordt vooraf met u besproken. Het overzicht is bijgewerkt op 18 januari 2021. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
VestigingOrthopedisch consult
Amersfoort2 tot 5 werkdagen
Amsterdam-Amstelveen3 tot 5 werkdagen
Apeldoorn3 tot 5 werkdagen
Almere5 werkdagen
Leiderdorp5 werkdagen
Utrecht3 tot 5 werkdagen
Amsterdam-West5 werkdagen
Amsterdam-Zuidoost5 werkdagen

Wachttijden voor een operatie bij Annatommie mc

Nadat u in overleg met uw orthopedisch chirurg heeft besloten een operatie te ondergaan, wordt u aangemeld voor de behandeling. Na goedkeuring vanuit het anesthesiologisch vooronderzoek wordt de definitieve operatiedatum vastgelegd. Bij goedkeuring gelden de onderstaande wachttijden van de diverse operaties. Dit overzicht is bijgewerkt op 18 januari 2021. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
Soort operatieWachttijd in werkdagen
Totale heupprothese15 tot 25 werkdagen
Totale knieprothese15 tot 25 werkdagen
Kijkoperatie knie10 tot 25 werkdagen
Voorste kruisband operatie20 tot 25 werkdagen
Voet- en enkel operaties25 tot 35 werkdagen
Schouderoperaties20 tot 25 werkdagen
Hand- en polsoperaties20 tot 25 werkdagen
Wervelkolomoperaties20 tot 25 werkdagen

Wachttijden voor pijn-en sportgeneeskunde

Mocht u de wens hebben voor een combinatieafspraak, dan kan de wachttijd afwijken van wat hieronder wordt vermeld. Dit wordt vooraf met u besproken. Het overzicht is bijgewerkt op 18 januari 2021. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
VestigingPijngeneeskundeSportgeneeskunde
Amsterdam-Amstelveen3 werkdagen7 werkdagen
UtrechtNiet aanwezig op deze locatie5 werkdagen

Wachttijden diagnostiek

Wanneer tijdens het consult van uw cliënt blijkt dat aanvullende diagnostiek nodig is zoals het maken van een röntgenfoto, MRI of echografie dan kan dit bij Annatommie mc in de meeste gevallen op dezelfde dag. Na het maken van de foto ziet de specialist uw cliënt direct op het spreekuur terug.

Wachttijden fysiotherapie

Op al onze vestigingen kunt uw cliënt binnen twee werkdagen terecht voor een afspraak bij één van de fysiotherapeuten.

Wij werken samen met:

Annatommie mc