Menu

(Huis)artsen

Samen behandelen voor bewegingsvrijheid

Annatommie mc is een medisch centrum gespecialiseerd in tweedelijns orthopedische zorg, maar werkt in huis en buitenshuis intensief samen met mensen en organisaties in de eerste lijn. U als huisarts of bedrijfsarts bent daarbij een belangrijke spil. Wij houden daarom graag nauw contact. Dit doen wij regulier door bij verwijzing gebruik te maken van Zorgdomein en bij (digitale) verslaglegging van Edifact. Tevens hebben wij een intercollegiaal nummer en belt de orthopedisch chirurg regelmatig over uw patiënt bij een bijzondere diagnose of behandeling. Bij ons vindt u alle topspecialisten voor bewegingsklachten onder één dak, variërend van orthopedisch chirurgen, neurologen (in Amersfoort), radiologen tot manueel- en fysiotherapeuten. Als multidisciplinair team staan zij garant voor een complete (para)medische screening. Meestal is binnen één dag een medisch rapport en behandelplan gereed, dat direct met de patiënt wordt besproken. Uiteraard ontvangt u daar binnen een week een afschrift van.

Intercollegiaal overleg

Het medisch team van Annatommie mc overlegt graag met u als verwijzer over een specifieke patiënt of klacht. Daartoe hebben wij speciaal voor verwijzers een intercollegiaal nummer, dat dagelijks bereikbaar is van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt bellen naar 0800-2662866. Dit nummer is uiteraard ook beschikbaar voor intercollegiaal overleg in het algemeen.

Bereikbaarheid via e-mail

Er zijn verschillende manieren om ons via e-mail te bereiken namelijk:

  1. Onbeveiligde e-mail vanuit een ‘regulier’ mailsysteem naar info@annatommiemc.nl (dit raden wij af voor het gebruik van patiëntgevoelige informatie)
  2. Beveiligde e-mail (secure) via een beveiligd mailsysteem zoals zorgmail naar info@annatommiemc.nl of annatommie@zorgmail.nl;
  3. Direct via het EPD met een Edifact bericht naar 500050549@lms.lifeline.nl

Wij zullen er voor zorgen dat uw bericht bij de juiste zorgprofessional terecht komt.

24- uurs spoeddienst

Voor patiënten die een operatie ondergaan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Patiënten met spoedeisende medische vragen kunnen bellen naar onze medische spoedlijn met nummer 088 0220 600.

Achterwacht ziekenhuis

Annatommie mc heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Antoniusziekenhuis te Nieuwegein/Utrecht, voor de uitzonderlijke gevallen van een medische complicatie, tijdens of na een behandeling, die niet binnen de setting van onze medische kliniek in Utrecht of Amstelveen kunnen worden opgevangen.

Afspraak maken

Let op: Om een afspraak bij ons te maken heeft uw patiënt een verwijzing van de huisarts nodig (m.u.v. fysiotherapie). Als uw patiënt nog niet in het bezit is van een geldige verwijsbrief , dan kan uw patiënt helaas geen afspraak maken. Heeft uw patiënt een fysieke (papieren) verwijzing? De patiënt kan de verwijzing mailen naar info@annatommiemc.nl. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak. Ook kan men na het versturen van de verwijzing contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Heeft u uw patiënt verwezen via Zorgdomein (digitale verwijzing)? Dan heeft uw patiënt een patiëntenbericht met een ZD-nummer en zijn wij reeds in het bezit van een online verwijsbrief. Uw patiënt kan zelf een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch via 088 022 0600. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur  ’s avonds en op vrijdag van 8.00 uur ’s avonds tot 18.00 uur.

Meer weten?

zorgkaart

rating logo

Patiëntervaringen

Mevrouw Koopmans

Mevrouw Koopmans

Voorste kruisband operatie bij Annatommie mc

Alles stond ineens stil, toen mevrouw Dodi Koopmans (24) een ski-ongeluk kreeg. Haar voorste kruisband bleek gescheurd. Sporten zou voor lange tijd niet mogelijk zijn. En dat terwijl haar lichaam haar werk is, als skilerares en docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school. “Gelukkig kon ik bij Marwan Shadid van Annatommie mc direct terecht voor een Ligamys-behandeling en herstel ik nu veel sneller dan bij een reguliere behandeling in een algemeen ziekenhuis.”

Behandeling door:

Marwan ShadidOrthopedisch chirurg

Mevrouw Hulstijn

Mevrouw Hulstijn

Knieoperatie bij Annatommie mc

Linda Hulstijn (53) kreeg de afgelopen jaren steeds meer klachten aan haar knie. Onlangs kreeg ze een nieuwe knie bij Annatommie mc. ''Mijn ervaring met en bij Annatommie mc is vanaf het begin af aan geweldig geweest. Korte wachttijden. Prettige behandeling. Goed bereikbare locaties. En bovenal een geweldig medisch team.''

Behandeling door:

Bastiaan HeereOrthopedisch chirurg

Wij werken samen met:

Annatommie mc