Menu

Vergoedingen en verzekeringen

Orthopedie

Annatommie mc heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De contracten zijn geldig voor al onze vestigingen. Dit betekent dat de kosten voor uw behandeling (en indien bij operatie, het verblijf op onze verpleegafdeling) binnen de kliniek, worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is. Ook dient u een verwijzing te hebben van uw huisarts. Wij declareren de behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de afhandeling van de kosten. Bestaat er onduidelijkheid over vergoedingen en verzekeringen? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

MRI, röntgen en echografie

Diagnostische onderzoeken zijn vaak onderdeel van een orthopedische behandeling en worden als zodanig altijd vergoed. Ook kan uw huisarts of medisch specialist u voor een MRI-scan, röntgenfoto of echografie naar Annatommie mc verwijzen. Onderzoeken die worden aangevraagd door medisch specialisten worden altijd vergoed. Onderzoeken die worden aangevraagd door huisartsen, worden in veel gevallen direct door uw zorgverzekeraar vergoed. Als wij een prijsafspraak hebben met uw zorgverzekeraar over een diagnostisch onderzoek, gaat de rekening direct naar de zorgverzekeraar. Als wij hierover geen prijsafspraak hebben met uw zorgverzekeraar dan ontvangt u van ons een rekening. U kunt deze zelf indienen bij uw verzekeraar. Wanneer u de vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangt, betaalt u deze vervolgens aan Annatommie mc. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de kosten. Bestaat er onduidelijkheid over vergoedingen en verzekeringen? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Fysiotherapie

Zoals voor al onze zorg, hebben wij ook voor fysiotherapie contracten met alle zorgverzekeraars. Het hangt echter van uw aanvullende verzekering af of deze behandelingen vergoed worden. Het is verstandig uit te zoeken hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt, hoeveel behandelingen u al heeft gehad en wat er dus nog vergoed gaat worden. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts voor een behandeling fysiotherapie bij Annatommie mc. Bestaat er onduidelijkheid over vergoedingen en verzekeringen? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Wij werken samen met:

Annatommie mc