Menu

Wachttijden

Korte wachttijden voor: orthopedisch consult, diagnostiek, sportgeneeskunde, pijngeneeskunde, operatie en fysiotherapie

Wij doen er alles aan om de bewegingsklachten van uw patiënt zo spoedig mogelijk te behandelen en zitten ruim onder de Treeknorm, een lijst met de maximaal aanvaardbare wachttijden die volgens de overheid wordt voorgeschreven. Wilt u door een specifieke specialist behandeld worden, dan kan de wachttijd afwijken, van wat in het onderstaande overzichten wordt gecommuniceerd. Indien gewenst heeft uw patiënt de mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling via uw zorgverzekeraar. Doordat wij de aan-en afwezigheid van onze specialisten goed op elkaar afstemmen, is er altijd een specialist waar uw patiënt snel terecht kunt.

Wachttijden voor een orthopedisch consult

Mocht u de wens hebben voor een combinatieafspraak, dan kan de wachttijd afwijken van wat hieronder wordt vermeld. Dit wordt vooraf met u besproken. Het overzicht is bijgewerkt op 27 oktober 2020. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
VestigingOrthopedisch consult
Amersfoort3 tot 5 werkdagen
Amsterdam-Amstelveen3 tot 5 werkdagen
Apeldoorn5 werkdagen
Almere5 werkdagen
Leiderdorp3 tot 5 werkdagen
Utrecht3 tot 5 werkdagen
Amsterdam-West5 werkdagen
Amsterdam-Zuidoost5 werkdagen

Wachttijden voor een operatie bij Annatommie mc

Nadat u in overleg met uw orthopedisch chirurg heeft besloten een operatie te ondergaan, wordt u aangemeld voor de behandeling. Na goedkeuring vanuit het anesthesiologisch vooronderzoek wordt de definitieve operatiedatum vastgelegd. Hieronder vindt u de wachttijden van de diverse operaties. Dit overzicht is bijgewerkt op 27 oktober 2020. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
Soort operatieWachttijd in werkdagen
Totale heupprothese15-25 werkdagen
Totale knieprothese15-25 werkdagen
Kijkoperatie knie10-15 werkdagen
Voorste kruisband operatie10-15 werkdagen
Voet- en enkel operatie25-35 werkdagen
Schouderoperaties20-25 werkdagen

Wachttijden voor pijn-en sportgeneeskunde

Mocht u de wens hebben voor een combinatieafspraak, dan kan de wachttijd afwijken van wat hieronder wordt vermeld. Dit wordt vooraf met u besproken. Het overzicht is bijgewerkt op 27 oktober 2020. Onze collega's informeren u graag over de wachttijden 088 0220600.
VestigingPijngeneeskundeSportgeneeskunde
Amsterdam-Amstelveen5 werkdagen3 tot 5 werkdagen
UtrechtNiet aanwezig op deze locatie5 werkdagen

Wachttijden diagnostiek

Wanneer tijdens het consult van uw patiënt blijkt dat aanvullende diagnostiek nodig is zoals het maken van een röntgenfoto, MRI of echografie dan kan dit bij Annatommie mc in de meeste gevallen op dezelfde dag. Na het maken van de foto ziet de specialist uw patiënt direct op het spreekuur terug.

Wachttijden fysiotherapie

Op al onze vestigingen kunt uw patiënt binnen twee werkdagen terecht voor een afspraak bij één van de fysiotherapeuten.

Wij werken samen met:

Annatommie mc