Menu

Fysiotherapeuten

Wij vinden het voor de patiënt belangrijk dat voor of tijdens het revalidatietraject van de door ons geopereerde patiënten contact is met de lokale of regionale fysiotherapiepraktijken. Hiervoor heeft Annatommie mc het fysionetwerk opgericht, met als doel om fysiotherapiepraktijken te ondersteunen in de behandeling van hun patiënten. Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat er aanvullende diagnostiek nodig is of een dat er een orthopedisch chirurg naar de kwetsuur moet laten kijken. In dat geval wilt u uw patiënten snel en gerust kunnen doorverwijzen naar een orthopedisch specialist bij u in de buurt. Tegelijkertijd wilt u graag het zorgtraject kunnen blijven volgen, maar ook de garantie dat uw patiënt na een eventuele behandeling weer bij u terugkeert in uw praktijk. Dat kan als u uw fysiopraktijk heeft aangesloten bij ons fysionetwerk. Klik hier voor meer informatie over het fysionetwerk.

Intercollegiaal overleg

Het medisch team van Annatommie mc overlegt graag met u als fysiotherapeut over een specifieke patiënt of klacht. Daartoe hebben wij een intercollegiaal nummer, dat dagelijks bereikbaar is van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt bellen naar 0800-2662866. Dit nummer is uiteraard ook beschikbaar voor intercollegiaal overleg in het algemeen.

Afspraak maken

Let op: Om een afspraak bij ons te maken heeft uw patiënt een verwijzing van de huisarts nodig (m.u.v. fysiotherapie). Als uw patiënt nog niet in het bezit is van een geldige verwijsbrief van de huisarts, dan kan uw patiënt helaas geen afspraak maken. Heeft uw patiënt een fysieke (papieren) verwijzing van de huisarts? De patiënt kan de verwijzing mailen naar info@annatommiemc.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact op voor het maken van een afspraak. Ook kan men 24 uur na het versturen van de verwijzing contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Heeft de huisarts uw patiënt verwezen via Zorgdomein (digitale verwijzing)? Dan heeft uw patiënt een patiëntenbericht met een ZD-nummer en zijn wij reeds in het bezit van een online verwijsbrief. Uw patiënt kan zelf een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch via 088 022 0600. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur  ’s avonds en op vrijdag van 8.00 uur ’s avonds tot 18.00 uur.

Meer informatie? 

zorgkaart

rating logo

Patiëntervaringen

Mevrouw Koopmans

Mevrouw Koopmans

Voorste kruisband operatie bij Annatommie mc

Alles stond ineens stil, toen mevrouw Dodi Koopmans (24) een ski-ongeluk kreeg. Haar voorste kruisband bleek gescheurd. Sporten zou voor lange tijd niet mogelijk zijn. En dat terwijl haar lichaam haar werk is, als skilerares en docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school. “Gelukkig kon ik bij Marwan Shadid van Annatommie mc direct terecht voor een Ligamys-behandeling en herstel ik nu veel sneller dan bij een reguliere behandeling in een algemeen ziekenhuis.”

Behandeling door:

Marwan ShadidOrthopedisch chirurg

Mevrouw Hulstijn

Mevrouw Hulstijn

Knieoperatie bij Annatommie mc

Linda Hulstijn (53) kreeg de afgelopen jaren steeds meer klachten aan haar knie. Onlangs kreeg ze een nieuwe knie bij Annatommie mc. ''Mijn ervaring met en bij Annatommie mc is vanaf het begin af aan geweldig geweest. Korte wachttijden. Prettige behandeling. Goed bereikbare locaties. En bovenal een geweldig medisch team.''

Behandeling door:

Bastiaan HeereOrthopedisch chirurg

Wij werken samen met:

Annatommie mc