Menu
Array ( [primary_category] => WP_Term Object ( [term_id] => 220 [name] => coronavirus [slug] => coronavirus [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 220 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 7 [filter] => raw [term_order] => 0 ) )
1

HomeNieuws

Update: Informatie over het coronavirus

Informatie over de wijzigende regelgeving rondom het coronavirus (COVID-19) en de beslissingen bij Annatommie mc. Met inachtneming van de veiligheid van u en onze medewerkers zijn de volgende beslissingen genomen. 

Alleen spoed en noodzakelijke behandelingen

Er zijn wijzigingen ten behoeve van de geplande operaties, behandelingen en afspraken. Dat betekent dat er aangepaste programma’s zullen zijn en o.a. per operatie wordt beoordeeld of de operatie plaats kan vinden of niet. Het uitgangspunt is om alleen spoed en noodzakelijke behandelingen plaats te laten vinden. Dit is omdat de operatie zelf en de directe nazorg wel is gegarandeerd, maar we niet garant kunnen staan voor intensieve nazorg gezien de wijzigende regelgeving. Als uw operatie gepland staat en deze gaat niet door, dan wordt u hierover persoonlijk door ons bericht. U hoeft niet zelf te bellen.

Annatommie mc blijft beschikbaar voor verwijzingen door huisartsen. Poli-afspraken zullen via een e-consult of telefonisch worden uitgevoerd. Onze artsen en klinieken blijven bereikbaar en toegankelijk voor spoed- en noodzakelijke medische zorg. Het besluit te stoppen met niet-urgente behandelingen ligt in lijn met de landelijke maatregelen.

Maatschappelijk belang

We zijn ons bewust van het maatschappelijk belang en de zorgen om de schaarste van medische middelen. Als Annatommie mc staan wij in direct contact met regionale acute zorgnetwerken (ROAZ) over van het eventueel afstaan van onze medische middelen. Irene Groenink, directeur Annatommie mc, zegt dat ze verantwoordelijkheid voelt en van harte bereid is om mee te werken om de zorgsector draaiende te houden. Groenink: ‘’Maar benadrukken ook dat het openhouden van onze kliniek van belang is voor de continuïteit van de zorg buiten de coronacrisis om. Uiteraard hebben we iedere dag overleg over de situatie en bepalen we of de veiligheid van onze medewerkers, patiënten en bezoekers gegarandeerd blijft.’’

De situatie rondom de pandemie van het coronavirus (COVID-19) veranderd van dag tot dag. We houden de officiële berichtgeving in de gaten. Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Houdt daarvoor ook deze pagina van Annatommie mc in de gaten.

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc