Menu
Array ( [primary_category] => WP_Term Object ( [term_id] => 220 [name] => coronavirus [slug] => coronavirus [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 220 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 7 [filter] => raw [term_order] => 0 ) )
1

HomeNieuws

Update coronavirus: Annatommie mc creëert vanaf 28 april meer ruimte voor urgente orthopedische zorg

Sinds de start van de coronacrisis heeft Annatommie mc ervoor gekozen om alleen nog urgente en spoedbehandelingen uit te voeren om bij te dragen aan de strijd tegen het coronavirus. Zo konden wij een groot deel van onze medische middelen en apparatuur afdragen aan ziekenhuizen in de omgeving. Nu de grootste piek door een uiterste inspanning van alle zorginstellingen is opgevangen, zien we het als onze maatschappelijk taak om ook de reguliere zorg weer zoveel mogelijk door te laten gaan. Daarom zullen er vanaf 28 april meer mogelijkheden worden gecreëerd om patiënten met urgente en/of langdurige pijn- en bewegingsklachten in te plannen. 

De locaties zijn open voor afspraken

De locaties van Annatommie mc zijn vanaf dinsdag 28 april open en onze orthopedisch chirurgen zullen afwisselend aanwezig zijn. Alle verwijzingen die binnen komen, of al staan, worden beoordeeld door de orthopedisch chirurg door middel van een telefonisch consult. Bij langdurige of urgente pijn- of bewegingsklachten bent u, na het telefonisch consult, op afspraak welkom bij onze poli orthopedie, diagnostiek, pijngeneeskunde, sportgeneeskunde en fysiotherapie op één van onze locaties. Omdat we ons aan de afstandsregels houden zijn de mogelijkheden voor een afspraak beperkt en wij vragen om uw begrip hiervoor.

Aangepaste regelgeving op locaties

Omdat wij de veiligheid van u en onze medewerkers zeer belangrijk vinden zijn onze ruimtes aangepast om afstand te kunnen houden. Verder zijn er aangepaste bezoekregels op onze locaties. Heeft u klachten? Zoals keelpijn, neusverkoudheid, lichte hoest of koorts dan vragen wij u thuis te blijven en u afspraak uit te stellen of om te zetten naar een e-consult. Heeft u een afspraak? Bij binnenkomst van onze locaties wordt uw temperatuur gecontroleerd en wordt naar eventuele klachten gevraagd. Verder vragen wij u om alleen, dus zonder begeleider, te komen. Toch kan het soms noodzakelijk zijn voor vervoer, aan de begeleider willen we dan vragen om in de auto te wachten.

Alleen spoedoperaties

De wijziging ten behoeve van alle operaties blijft van kracht. Dat betekent dat tot nader order alleen spoedoperaties zullen plaatsvinden. Het medische team zal per operatie beoordelen of de operatie plaats kan vinden of niet. In overleg met onze achterwachtziekenhuizen zullen we binnenkort ook het operatieprogramma weer opstarten. Wij berichten u hierover, zodra wij concrete informatie hebben over data en wijze van herstart.

Contact opnemen

Wij willen u vragen om niet zelf contact op te nemen voor een (nieuwe) afspraak, maar ons de gelegenheid te geven om u in te plannen op het moment dat hier plek voor is. Ons Klant Contact Center of de poli-assistente van uw behandelend arts neemt contact met u op. Let op, als de arts zelf contact met u zoekt, maakt hij gebruik van een anoniem nummer. Als u deze telefoon toch direct beantwoord, kunnen wij u direct van dienst zijn. Neemt u niet op, dan spreken wij een boodschap in met verzoek om terug te bellen of bellen wij later opnieuw.

Actueel nieuws

Voor alle ontwikkelingen en berichtgeving verwijzen wij u naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De meest recente en actuele informatie is daar te vinden. Ook staan er veelgestelde vragen, bijvoorbeeld wanneer u contact kunt opnemen met uw huisarts. Op deze pagina leest u altijd de actuele informatie over de ontwikkelingen bij Annatommie mc.

 

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc