Menu

Ron Willems

Waarom Annatommie mc?

”Ik ben bij Annatommie mc gaan werken vanwege mijn aandachtsgebied, aandoeningen van het bewegingsapparaat, de samenwerking met fysio- en manueel therapeuten en orthopeden. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de snelle uitslag van de MRI-scan en het brede behandel advies dat wij de patiënten bieden.”

Algemeen:

”Tijdens mijn werkzaamheden als neuroloog in het Centraal Militair Hospitaal (CMH) en UMC Utrecht, had ik al een multidisciplinair spreekuur samen met een fysiotherapeut en een orthopeed. Ik vond dit een zeer efficiënte manier van service verlening naar mijn patiënten toe. Ook heb ik een Zelfstandig Behandel Centrum opgezet in Utrecht, waar ik patiënten zie met een chronische neurologische aandoening. Mijn ZBC is ook een hoofdpijncentrum, dat aangesloten is bij de Vereniging Nederlandse Hoofdpijn Centra.”

Overig:

”Naast neuroloog, ben ik Mental Coach gecertificeerd bij de Nederlands Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Ik begeleid patiënten met een psychosomatische aandoening in een Mental coach traject.”

Patiënten over Ron Willems:

Wij werken samen met:

Annatommie mc