Menu

Ron Onstenk

Waarom Annatommie mc?

”Vanaf de oprichting ben ik wisselend betrokken geweest bij Annatommie mc. Met name de constructie van orthopedie met (manuele) fysiotherapie in een zelfstandige setting heeft altijd wel mijn belangstelling getrokken.”

”In regio Amstelveen is er relatief weinig aanbod aan gespecialiseerde schouderorthopeden. Samen met collega orthopedisch chirurg Haen breid ik de schouderpraktijk bij Annatommie mc Amstelveen sinds 2018 uit, in samenwerking met schouder physician assistant Maud Curvers en fysiotherapeut Maarten Zwijnenburg in de vorm van een gezamenlijke schouderpoli. Ook zal de samenwerking worden aangegaan met het schoudernetwerk Amsterdam, zodat patiënten met schouderproblematiek in deze regio zowel conservatief als operatief een optimale behandeling krijgen.”

Loopbaan:

”Sinds 2001 ben ik geregistreerd orthopedisch chirurg. Na mijn opleiding in LUMC regio Leiden ben ik nog een jaar als trauma/ bovenste extremiteit fellow werkzaam geweest in Adelaide Australië. Aansluitend samen met Derk Rietveld gestart in Rijswijk, maar vervolgens gestart in Groene Hart Gouda, met de laatste tien jaar specialisatie op de bovenste extremiteit. Op dit moment zie en behandel ik alleen nog maar patiënten met pols/elleboog of schouderklachten, een steeds groter wordende groep, mede ook door de nieuwe inzichten en behandeltechnieken van de laatste jaren. Daarnaast ben ik werkzaam als voorzitter van Schoudernetwerk Groene Hart, waarbij het doel is om de kwaliteit van (schouder)fysiotherapeuten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.”

Wij werken samen met:

Annatommie mc