Menu

Linda Kolkman

Waarom Annatommie mc?

”Mijn interesse ligt in de orthopedie en sport. Annatommie biedt mij een uitdagende werkomgeving waarin ik deze interesses kan combineren. Wat mij zo aanspreekt aan het werken bij Annatommie is de prettige sfeer in het team en de verschillende disciplines onder 1 dak. Hierdoor zijn er korte lijnen tussen orthopedie en fysiotherapie en kan er snel een efficiënt behandelplan worden opgesteld die past bij de hulpvraag van de patiënt. Dit is voor mij als sportfysiotherapeut, maar ook zeker voor de patiënt, erg prettig.”

Algemeen

”Ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Aansluitend ben ik begonnen met een baan als algemeen fysiotherapeut. Omdat mijn interesse in de sport en het behandelen van sporters ligt ben ik in 2016 gestart met de 3 jarige deeltijd master Sportfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort waar ik in oktober 2019 ben afgestudeerd. Naast het volgen van de specialisatie heb ik als fysiotherapeut gewerkt bij Vitesse en ben ik in augustus 2019 met veel plezier begonnen met het werken bij Annatommie mc.”

Werkervaring:

  • 2015-2017 Algemeen fysiotherapeut 1e lijns praktijk Dieren
  • 2017-2019 (sport)fysiotherapeut i.o. Vitesse
  • 2019 – heden Msc. Sportfysiotherapeut Annatommie mc

Begeleiding:

”Tijdens de studie fysiotherapie heb ik de verzorging gedaan bij voetbalclub NEC. Momenteel ben ik af en toe nog actief in de verzorging bij jeugdelftallen van de voetbalclub Vitesse. Zelf houd ik ook erg van sporten en ben ik 3 keer per week te vinden op het voetbalveld en zit ik nog regelmatig op de racefiets.”

Patiënten over Linda Kolkman:

Wij werken samen met:

Annatommie mc