Menu

Frank Schoonderbeek

Waarom Annatommie mc?

”Ik heb voor Annatommie mc gekozen vanwege de multidisciplinaire setting met betrekking tot de patiëntenzorg. Ik geloof dat het kijken vanuit meerdere disciplines zoals orthopedie, sportgeneeskunde, pijnbestrijding en fysiotherapie de patiënt zo optimaal mogelijk geholpen kan worden. Door de continue samenwerking is er voldoende tijd voor de patiënt en je bij Annatommie mc geen nummer. De laagdrempeligheid tussen de collega’s zorgt voor een zeer prettige werksfeer en cultuur. Iedereen wil continue van elkaar leren waardoor wij als een hecht team functioneren. 

Door mijn interesse in het menselijk lichaam en ambitie om mensen te helpen heb ik voor het vak fysiotherapie gekozen. Na 4 jaar studeren aan Thim van der Laan in Nieuwgein heb ik de Master of Science opleiding Orthopedische manuele therapie gevolgd op de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heb ik nog een tweede Master of Science opleiding gedaan in de Sportfysiotherapie en momenteel studeer ik Gezondheidspsychologie. Ik heb 7 jaar gewerkt in een sportgerichte praktijk waar ik diverse teams begeleid heb en mij heb mogen specialiseren in complexe knie en heup problematiek. Tevens heb ik een interesse in langdurige complexe pijn.”

Opleidingen:

  • 2010 – 2014 THIM Hogeschool voor Fysiotherapie
  • 2014 – 2017 Master of Science – Orthopedische manuele therapie gevolgd Hogeschool Utrecht
  • 2017 – 2019 Master of Science –  Sportfysiotherapie Hogeschool Utrecht
  •  – Open Universiteit Medische psychologie / Gezondheidszorgpsychologie

Werkervaring:

  • 2020 – tot heden Annatommie mc

Begeleiding:

”Tijdens mijn loopbaan als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan in de eredivisie volleybal, hoofdklasse hockey en op landelijke niveau een honkbal jeugdteam begeleid. Momenteel begeleid ik een 1ste klasse hockeyteam in Amstelveen.”

Patiënten over Frank Schoonderbeek:

Wij werken samen met:

Annatommie mc