Erik van Warmerdam

Erik van Warmerdam

Erik van Warmerdam

Vestigingsmanager Leiderdorp, fysiotherapeut, Manueel therapeut

Specialisaties:

  • Nek- en rugklachten
  • Schouderklachten
  • Revalidatie na schouderprotheses
rating logo

BIG-nummer:

79914158704

Waarom Annatommie mc?

”De visie van Annatommie past bij mijn visie op kwalitatief hoogwaardige zorg. Ik haal voldoening uit de zorg voor anderen en ik denk graag na over wat ‘de beste zorg’ voor een patiënt inhoudt. Na jaren werken in de eerstelijnszorg heb ik gemerkt dat de communicatie tussen verschillende disciplines een belangrijk onderdeel is in het behandelproces. Annatommie mc maakt kwalitatief goede zorg voor iedereen beschikbaar, creëert door de korte communicatielijnen duidelijkheid voor de patiënt en dat zorgt voor een efficiënt behandeltraject.”

Algemeen

”Ik ben in 2011 afgestuurd als fysiotherapeut op de Hogeschool van Amsterdam. Direct na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met werken in de eerstelijns praktijk. Al na een korte periode kwam ik erachter dat ik me graag wilde specialiseren in schouder- en wervelkolom gerelateerde klachten. In 2015 heb ik mijn Master Manuele Therapie op de SOMT afgerond. Vanaf 2013 ben ik werkzaam geweest in een eerstelijns praktijk in Haarlem. Hier heb ik mij beziggehouden met fysio- en manueel therapie bij complexe schouderproblematiek en wervelkolom gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik mij toegelegd op het ontwikkelen, implementeren en evalueren van projecten ter verbetering van de interne kwaliteit in de fysiotherapie.”

Werkervaring:

  • 2013 – 2020 Master Manueel Therapeut, fysiotherapeut en kwaliteitsmanager bij Fysiotherapie Teding van Berkhout te Haarlem
  • 2019 – heden Bestuurslid Schoudernetwerk Kennemerland (onderdeel van Schoudernetwerk Nederland)
  • 2013 – 2014 Algemeen fysiotherapeut en Manueel Therapeut i.o. bij fysiotherapie SanTwee te Haarlem
  • 2011 – 2013 Algemeen fysiotherapeut bij 201FysioSport te Haarlem

Opleidingen:

  • 2011-2014 Master of Science (post-HBO) Manuele Therapie, SOMT, Amersfoort
  • 2007-2011 HBO Fysiotherapie op de Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam

Nevenactiviteiten:

Erik van Warmerdam is bestuurslid bij het Schoudernetwerk Kennemerland. Alle bij Schoudernetwerk Kennemerland (SNK) aangesloten fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uw schouder. Zo bent u ervan verzekerd dat u de meest optimale behandeling krijgt.