Menu
Array ( [primary_category] => WP_Term Object ( [term_id] => 108 [name] => Partners [slug] => partners [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 108 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 5 [filter] => raw [term_order] => 0 ) )
1

HomeNieuws

Revalidatie en herstel na uw operatie in de zomer

Herstellen en revalideren in een vakantieperiode? Annatommie mc begrijpt dat revalidatie in een vakantieperiode niet voor iedereen makkelijk te organiseren is. Omdat familie/vrienden op vakantie zijn en wellicht niet beschikbaar zijn om u te ondersteunen. Wanneer u de opvang na uw operatie niet zelfstandig kunt organiseren kunt u terecht bij een zorghotel. Annatommie mc werkt daarom in juli en augustus nauw samen met zorghotel Van der Valk Care in Tiel. 

Binnen Hotel Tiel biedt Van der Valk Care een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten zoals oefentherapie, psychologie, fysiotherapie, podotherapie en diverse andere paramedische specialismen. Alles onder één dak. En uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden, zoals een functionele fitness, een zwembad en een sauna. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van ‘Care service’, waarbij u erkende en 24-uurs zorg door professionele verpleegkundigen, in combinatie met de gastvrijheid en faciliteiten van een luxe hotel: het Hotel met zorg. U kunt bij Van der Valk Tiel terecht voor herstel, overname mantelzorg of vakantie met zorg.

Jane Slingerland: ‘’Ik zou opnieuw revalideren bij Van der Valk Vitaal.’’

Jane Slingerland ervaring revalidatie Van der Valk Care

In juli 2019 werd mevrouw Slingerland (62) bij Annatommie mc geopereerd aan haar heup en revalideerde bij Van der Valk Vitaal. De in samenwerking met Van der Valk Vitaal kwam voor haar op het juiste moment. ‘’Revalideren in een zorghotel, daar had ik al eens van gehoord. Mijn kinderen werken ook gewoon en ik zorg altijd voor mezelf. Ik dacht van tevoren al: ‘’Hoe zet ik straks mijn kopje thee?’’ Vlak na de operatie deelde zij met ons haar ervaring over revalideren in een zorghotel.

Vergoeding en zomeractie

Speciaal voor patiënten van Annatommie mc betaalt u voor een verblijf € 135,- per nacht. Voor een extra persoon wordt € 75,- per nacht berekend. Afhankelijk van uw verzekeringspakket en polisvoorwaarden kunt u in veel gevallen de kosten van het verblijf bij Van der Valk Care geheel of gedeeltelijk terugkrijgen. Voor de exacte vergoeding kunt u het beste vooraf contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De verblijf- en zorgkosten rekent u bij vertrek geheel af waarnaar u ze bij de zorgverzekeraar mogelijk kunt declareren.

De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. Wilt u gebruik maken van de actie of meer weten? Neem dan contact op met Van der Valk Care.

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc