Menu

Compliment, tip of klacht

Heeft u een compliment, tip of klacht voor Annatommie mc dan horen wij dat graag van u! Met het delen van uw mening kunnen wij de dienstverlening verbeteren.

Compliment

Annatommie mc doet zijn uiterste best om op een klantvriendelijke manier u te helpen bij uw bewegingsklachten. Ervaart u dit ook zo en wilt u graag een compliment geven aan een afdeling of een persoon mailt u dit dan naar onderstaande email adres met als onderwerp compliment. Wij zorgen ervoor dat het compliment op de juiste afdeling komt. Stuur een e-mail naar info@annatommiemc.nl met als onderwerp: compliment.

Tip

Wij willen dat de zorg zo goed mogelijk voor u is georganiseerd maar het kan zijn dat wij iets over het hoofd zien, laat het ons dan weten via  onderstaand emailadres met als onderwerp:  TIP naar info@annatommiemc.nl

Klacht

Soms kan het zijn dat u toch niet zo tevreden bent, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Bespreek eerst uw onvrede met uw behandelaar, maar vindt u dit moeilijk of komt u er samen niet uit dan kunt u contact opnemen met één van onze klachtenfunctionarissen Sandra Eberg of Aletta Rietberg. Het indienen van de klacht kan via onderstaand formulier.

Aletta Rietberg Annatommie mc

Aletta Rietberg

sandra Eberg

Sandra Eberg

Vindt u het prettig om eerst telefonisch met de klachtenfunctionaris contact te hebben? Mail dan naar klachten@annatommiemc.nl. De klachtenfunctionaris neemt zo snel mogelijk contact met u op maar uiterlijk binnen 2 werkdagen. Bellen mag ook naar het centrale nummer 088-0220600, de klantenservicemedewerker kijkt dan of de klachtenfunctionaris gelijk bereikbaar is. Is de klachtenfunctionaris niet beschikbaar dan laat de klantenservicemedewerker een terugbelverzoek achter.

Wij werken samen met:

Annatommie mc