Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden Annatommie mc website

Voorwaarden voor gebruik

Door deze website te bezoeken accepteert u de voorwaarden voor gebruik, zoals hieronder beschreven, zonder beperking of uitsluiting.

Copyright notice

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Annatommie mc, bij haar leveranciers en partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de website mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Annatommie mc.

Geen garantie of aansprakelijkheid

Annatommie mc heeft bij het maken van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht, desondanks kan het voorkomen dat u een onjuistheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen naar info@annatommiemc.nl. Aan de informatie die op deze website getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Annatommie mc is niet aansprakelijk voor de informatie op websites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service. Bovendien is het uw eigen verantwoordelijkheid te controleren dat deze websites vrij zijn van virussen en andere zaken met een schadelijk karakter. Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

Opmerkingen, vragen en suggesties

Annatommie mc heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Annatommie mc houdt zich aanbevolen voor suggesties of commentaar. Indien bezwaar bestaat tegen bepaalde teksten of afbeeldingen, kan dat ook kenbaar worden gemaakt door een mail te sturen naar info@annatommiemc.nl.

Gegevens via Landelijk Schakelpunt

Voor het uitwisselen van patiëntgegevens is Annatommie mc verplicht een arts te koppelen aan het Landelijk Schakelpunt. Bij de aanvraag van gegevens wordt de naam van onze arts B.Heere getoond. Let op dit is niet altijd de daadwerkelijk bevragende arts. Wilt u meer informatie over het Landelijk Schakelpunt, klik dan hier.

Algemeen

Het staat Annatommie mc vrij op elk moment deze voorwaarden voor gebruik te wijzigen door deze opnieuw op deze website te publiceren. De voorwaarden voor gebruik vallen onder Nederlands recht. Alle geschillen zullen vallen onder de Nederlandse rechtspraak. Leest u hier de Algemene Voorwaarden die gelden volgens de ZKN.