Menu
Array ( [primary_category] => WP_Term Object ( [term_id] => 220 [name] => coronavirus [slug] => coronavirus [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 220 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [term_order] => 0 ) )
1

HomeNieuws

Mondkapjesplicht bij Annatommie mc

Annatommie mc stelt vanaf maandag 28 september een mondkapjesplicht in op alle locaties. Aanleiding voor dit aangescherpte beleid is het stijgende aantal besmettingen rondom het coronavirus (covid-19), de noodzaak om de reguliere zorg door te laten gaan die eerder was uitgesteld en uit voorzorg voor de veiligheid van patiënten en medewerkers.

De mondkapjesplicht geldt voor alle medewerkers, patiënten en bezoekers (van 12 jaar of ouder) die één van de locaties van Annatommie mc bezoeken. Het aangescherpte beleid is een aanvulling op de bestaande maatregelen. De bestaande maatregelen zijn onder andere om geen handen te schudden, het houden van 1,5 meter afstand, met symptomen van o.a. neusverkoudheid thuis te blijven en het verzoek om alleen naar het spreekuur te komen. Lees alle actuele informatie hier. Annatommie mc zal alle bezoekers bij binnenkomst voorzien van niet-medische mondneusmaskers.

Algemeen directeur Irene Groenink geeft aan dat het geen makkelijke beslissing is geweest om dit beleid te gaan voeren. ‘’De afgelopen maanden hebben we vooral aandacht besteed aan screening bij de voordeur. Maar het aantal besmettingen neemt snel toe en ook het aantal mensen dat zonder klachten wel het virus kan overdragen. Dus zijn extra maatregelen in ieders belang. We streven ernaar om in alle regio’s waar we actief zijn om ook tijdens een nieuwe golf orthopedische zorg te blijven bieden. Als ziekenhuizen zich ontfermen over de covid-19 patiënten bestaat de kans dat de reguliere zorg in de ziekenhuizen verder uitgesteld wordt. Wij zien het daarom als onze taak om de reguliere zorg door te kunnen laten gaan en spannen ons hier maximaal voor in. Alles om onze patiënten en medewerkers veilig binnen Annatommie mc te kunnen ontvangen en urgente zorg van bewegingsklachten gewoon door te laten gaan.’’

Ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) bij Annatommie mc

Check het volgende voor uw bezoek aan onze locatie;

Lees verder

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg bij Annatommie mc? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc