Sub menu

Nieuws

HomeNieuws › Klaas van der Heijden nieuwe Medisch Directeur Annatommie mc

Klaas van der Heijden nieuwe Medisch Directeur Annatommie mc

april 09, 2018

Annatommie mc heeft Klaas van der Heijden benoemd tot ad interim Medisch Directeur. Van der Heijden wordt lid van de directie, samen met de directeur Zorg & Organisatie Wouter de Graaf en Algemeen Directeur Irene Groenink.

Klaas Van der Heijden is orthopedisch chirurg en is één van de oprichters van het medisch centrum ViaSana in Mill. Nadat hij in 2016 is gestopt met opereren, heeft hij in de zomer van 2017 afscheid genomen als directeur/aandeelhouder van ViaSana.

Irene Groenink: “Annatommie mc bestaat inmiddels 15 jaar en is snel gegroeid, heeft recent twee nieuwe klinieken in Utrecht en Amstelveen opgezet en het medisch team met goede en ervaren orthopedisch chirurgen uitgebreid. Ik voorzie een verdere groei omdat orthopedische zorg heel goed in een kliniek past met focus, expertise en korte toegangstijden. Met Klaas van der Heijden krijgen we veel kennis en ervaring in huis, specifiek gericht op onze rol nu en in de toekomst. Hij zal een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Annatommie mc.”

Van der Heijden: ‘’Ik ga met veel enthousiasme aan de slag bij Annatommie mc. De kliniek heeft een unieke positie in orthopedisch Nederland met een netwerk van nu vijf orthopedische centra, volledig gespecialiseerd in bewegingszorg met niet alleen aandacht voor operaties, maar ook andere behandelingen, alles gericht op het herstel van bewegingsklachten. Ik geloof dat die opzet voor iedereen meerwaarde heeft en zet graag mijn kennis en ervaring in om deze positie verder te verstevigen en uit te bouwen.’’

Wij werken samen met:

Annatommie mc