pijn knie

Inloopspreekuur bewegingsklachten

Update 16 maart 2020: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen inloopspreekuren aan te bieden. Hopend op uw begrip. Alle actuele informatie over het coronavirus leest u hier: https://annatommiemc.nl/actuele-informatie-over-het-coronavirus/

Locatie en tijden

Hoe werkt het?

Aanmelden

Inloopspreekuur bewegingsklachten

Heeft u een blessure opgelopen of heeft u klachten ten gevolge van artrose? Kom dan naar het kosteloze inloopspreekuur bij Annatommie mc. U krijgt  een screening met lichamelijk onderzoek door één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, waarna u direct advies krijgt om uw klachten te verminderen.

Locatie en tijden Hoe werkt het? Aanmelden

Waarom u voor Annatommie mc kiest

Annatommie mc biedt verzekerde zorg voor het behandelen van bewegingsklachten. Of dat nu gaat om een acute sportblessure of klachten door artrose. Bij Annatommie mc werken uitsluitend specialisten op het gebied van bewegingszorg. Heeft u een verwijzing van de huisarts? Maak snel een afspraak. Al vanaf dag één slaan onze specialisten de handen ineen om u snel weer in beweging te helpen.

8.8

https://annatommiemc.nl/wp-content/uploads/2019/11/Top-2019-550x150px-1.png

Hoe werkt het inloopspreekuur?

Update 16 maart 2020: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen inloopspreekuren aan te bieden. Hopend op uw begrip. Alle actuele informatie over het coronavirus leest u hier. 

 

 

Heeft u een blessure opgelopen of heeft u klachten ten gevolge van artrose?

Kom dan naar het kosteloze inloopspreekuur bij Annatommie mc. De fysiotherapeut komt u in de ontvangstruimte ophalen. Op basis van uw klachten adviseert de fysiotherapeut wat u kunt doen om de klachten te verminderen. Dit kan een medisch specialistische behandeling zijn, fysiotherapie of juist aanvullende diagnostiek. Het doel is om u van goed advies te voorzien, waar u verder mee kan.

Indien er een orthopedische indicatie is, roept de fysiotherapeut de orthopedisch chirurg erbij en vraagt hem om even mee te kijken. U heeft voor het inloopspreekuur geen verwijzing nodig van de huisarts. Op deze manier krijgt u de kans om laagdrempelig uw klachten te bespreken met de fysiotherapeut van Annatommie mc.

Het inloopspreekuur wordt afgesloten met een begeleidende brief voor de huisarts, waarin de conclusie van de screening wordt gepresenteerd. Als resultaat hiervan kan de fysiotherapeut u het volgende advies geven.

  1. Advies doorverwijzing naar de orthopedisch chirurg;
  2. Advies voor aanvullende beeldvormende diagnostiek;
  3. Advies start van fysiotherapie of manuele therapie bij Annatommie mc of externe fysiopraktijk bij u in de buurt;
  4. Advies start podotherapie;
  5. Advies start fitness;
  6. Advies voor consult huisarts (geen indicatie bewegingszorg).

Fysiotherapie

Lees Meer

Diagnostiek

Lees Meer

Operaties

Lees Meer

Wanneer kunt u terecht voor het inloopspreekuur?

Annatommie mc Apeldoorn

Maandag van 16.00 -17.00 uur. (tot nader order geen inloopspreekuur)

Aanmelden voor het inloopspreekuur

Update 16 maart 2020: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen inloopspreekuren aan te bieden. Hopend op uw begrip. Alle actuele informatie over het coronavirus leest u hier. 

Voor welke klachten kunt u bij ons terecht?

Knie of heupklachten

Knieklachten komen veel voor, als gevolg van ouderdom, slijtage, belasting, aandoeningen bijvoorbeeld aan het kraakbeen of veroorzaakt door een ongeval.

Schouderklachten

Zolang de schouder, elleboog of pols in goede conditie is, is deze vrij en pijnloos te bewegen. De arm, schouder of pols kan beschadigd raken door een ontsteking, slijtage of een blessure.

Rug- en nekklachten

Rug- en nekklachten zijn de meest voorkomende bewegingsklachten, ongeveer 80% van de volwassenen heeft wel eens last van zeurende of stekende nek- of rugpijn, met of zonder uitstraling naar bil en been.

Voet -of enkelklachten

De voet is een complex en veel belast lichaamsonderdeel waar bijna iedereen wel eens last van heeft.

Onze Specialisten

Alle Specialisten
Wielrennen
Young man playing tennis
Women’s College Crew Team Rows Down Atlanta River
slide-footer3
Hockey
slide-footer1
slide-footer2
slide-footer5
Hockey_02
Annatommie mc