Menu

HomeNieuws

Geen voorlichtingsavonden op locatie tot 1 september 2020

Update 22 april 2020

Het is moeilijk te voorspellen hoe de pandemie van het coronavirus (COVID-19) zich verder ontwikkeld. Bij Annatommie mc houden we het nieuws en de adviezen van het RIVM nauwgezet in de gaten. Als kliniek nemen we de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers zeer serieus. In navolging van de maatregelen van de overheid zullen alle geplande voorlichtingsavonden op locatie tot 1 september niet door gaan. Inschrijven voor avonden is daarom niet meer mogelijk. Wel bieden wij online voorlichtingen aan, zodat u veilig vanuit huis mee kunt kijken naar onze specialisten. Klik hier voor meer informatie. 

Zodra de ontwikkelingen zich positief verbeteren zullen we weer nieuwe avonden plannen. Alle avonden in overige maanden van het jaar blijven voorlopig op de agenda staan. Voor deze avonden kunt u zich uiteraard inschrijven.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven voor de avonden in maart en april, zullen door ons ook persoonlijk worden bericht. Voor actuele informatie over de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) houden wij u op de hoogte via deze pagina. Wij hopen op uw begrip.

 

 

Deel dit artikel:

Wilt u op de hoogte bijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken samen met:

Annatommie mc