Menu

Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 27-02-2018 in samenwerking met Fysiotherapie Eewold

2018 27 Februari

Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 27-02-2018 in samenwerking met Fysiotherapie Eewold

Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc Utrecht ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses. Op de voorlichtingsavond heup- en knieprotheses op dinsdag 27 februari 2018 vertel ik u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen. Zo weid ik uit over de verschillende prothese materialen en operatietechnieken (voorste benadering en achterste benadering). Tevens geven de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. uit Woerden voorlichting over het pre- en postoperatieve fysiotherapeutische beleid bij het plaatsen van een knie- of heupprothese.

Deze voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:30 uur wordt in samenwerking met Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. uit Woerden georganiseerd, op locatie bij De Markies, op de Van der Valk Boumanlaan 61 in Woerden. Deelname is kosteloos en u kunt gratis parkeren. We ontvangen u graag.

Wij werken samen met:

Annatommie mc