Sub menu

Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 17-05-2018 in samenwerking met Fysiotherapie GOED

2018 17 Mei

Voorlichtingsavond protheses voor de heup en de knie 17-05-2018 in samenwerking met Fysiotherapie GOED

Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses. Op de voorlichtingsavond heup- en knieprotheses op donderdag 17 mei vertel ik u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen. Zo weid ik uit over de verschillende prothese materialen en operatietechnieken (voorste benadering en achterste benadering). Tevens geeft de gespecialiseerde fysiotherapeut Paul Dames van Fysiotherapie GOED voorlichting over het pre- en postoperatieve fysiotherapeutische beleid bij het plaatsen van een knie- of heupprothese.

Deze voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:30 uur wordt in samenwerking met Fysiotherapie GOED locatie Nieuwendam georganiseerd, op de Johan van Hasseltweg 38, 1022 WV Amsterdam. Deelname is kosteloos. We ontvangen u graag.

Wij werken samen met:

Annatommie mc