Menu

Voorlichtingsavond artrose aan de heup en knie in Amersfoort op 18 mei (aanmelden niet meer mogelijk)

2022 18 Mei

Voorlichtingsavond artrose aan de heup en knie in Amersfoort op 18 mei (aanmelden niet meer mogelijk)

Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor de voorlichting van 18 mei. Op 15 juni organiseren wij de voorlichting over artrose aan de heup en knie nogmaals. Voor deze avond kunt u zich uiteraard nog aanmelden. Klik hier voor meer informatie. 

Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc Amersfoort ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses. Op de voorlichtingsavond heup- en knieartrose op woensdag 18 mei vertel ik u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen. Zo weid ik uit over de verschillende prothese materialen en operatietechnieken (voorste benadering bij het plaatsen van heupprotheses).

De voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:00 uur en vindt plaats bij Annatommie mc Amersfoort op Softwareweg 5 in Amersfoort. Deelname is kosteloos en u kunt gratis parkeren. Ik ontvang u graag bij Annatommie mc Amersfoort.

Vragen? 

Heeft u vragen over de voorlichting of uw aanmelding? Dan kunt u contact met ons opnemen via marketing@annatommiemc.nl.

Wij werken samen met:

Annatommie mc