Doeltreffende aanpak wintersportblessures

Heeft u tijdens uw wintersportvakantie een blessure opgelopen en wilt u snel weer klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten kunnen continueren? Kom dan naar het gratis Wintersport Inloopspreekuur in één van onze medische centra.

Het Wintersport Inloopspreekuur is met name bedoeld voor skiërs, snowboarders of langlaufers die tijdens hun wintersportvakantie een blessure hebben opgelopen, maar ook voor sporters die al langer met klachten aan het bewegingsapparaat lopen. Allereerst zal een gespecialiseerd fysiotherapeut de sporter onderwerpen aan een lichamelijke screening. Hiermee worden de desbetreffende klachten in kaart gebracht. Aan de hand van deze bevindingen zal een persoonlijk advies- en eventueel behandelplan worden opgesteld.

Door de nauwe samenwerking van het multidisciplinair team bestaande uit fysiotherapeuten, orthopedisch chirurgen, radiodiagnostisch laboranten, is het spreekuur relevant voor mensen met een breed scala aan klachten of blessures. casino Malaysia Zo behandeld Annatommie mc klachten aan de knie, heup, arm, schouder, rug, nek en aan de voet of enkel.

Men hoeft vooraf geen afspraak te maken, maar kan zich melden bij de balie in één van de medische centra. Klik hier voor meer informatie en de actuele toegangstijden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief