Menu

Annatommie mc Utrecht

Annatommie mc Utrecht

Janssoniuslaan 71
3528 AH Utrecht
088 022 0600

Fax: 030 6701438

Openingstijden

7:00 – 18:00 uur (maandag)

7:00 – 20:00 uur (dinsdag)

7:00 – 18:00 uur (woensdag t/m vrijdag)

*incidenteel geopend op zaterdag

Bezoektijden verpleegafdeling Utrecht

14:00 – 20:30 uur (max 1 persoon)

Parkeren

Bij Annatommie mc Utrecht kunt u gratis parkeren in de parkeergarage of aan de achterzijde van het pand. Wij verzoeken u vriendelijk geen gebruik te maken van parkeergelegenheden van andere bedrijven.

annatommie mc utrecht

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

Virtuele rondleiding

Bekijk ons pand aan de Janssoniuslaan te Utrecht van binnen middels deze virtuele rondleiding.

Routebeschrijving

Vanuit richting Amsterdam

Volg op het knooppunt Nieuwe Meer de A10 richting Utrecht. Op knooppunt Amstel volgt u de A2 richting Utrecht. Ga verder op de A2 naar Leidsche Rijn, Utrecht. Neem afrit 6 t/m 8 vanaf de A2 en volg de borden Utrecht-Papendorp/Utrecht-Langerak. Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan op het Marinus van Tyrusviaduct. Vervolg deze weg tot aan de stoplichten en sla hier rechtsaf op de Orteliuslaan. Na 87 meter slaat u rechtsaf op de Blauelaan. Op de Blaeulaan neemt u de 1e afslag rechts de Janssoniuslaan op. Aan het eind van deze weg vindt u ons medisch centrum aan uw rechterhand.

Vanuit richting Arnhem

Volg de A12 richting Utrecht. Volg op het knooppunt Lunetten de A12 richting Den Haag. Ga rechtdoor de Galecopperbrug op en neem afslag 16, Nieuwegein. Onderaan de afslag gaat u rechtdoor de Papendorpseweg op. Blijf deze weg volgen totdat u niet meer verder kunt (voor u ligt het pand van Daimler Chrysler) en volg de weg naar rechts, de Blaeulaan. Op de Blaeulaan neemt u de 2e afslag rechts de Janssoniuslaan op. Aan het eind van deze weg vindt u ons medisch centrum aan uw rechterhand.

Vanuit richting Rotterdam / Den Haag

Volg op knooppunt Gouwe de A12 (E25, E30) richting Utrecht. Volg op het knooppunt Oudenrijn de richting Nieuwegein. Let op rechts aanhouden. Neem afslag 16, Nieuwegein. Onderaan de afslag slaat u linksaf de Papendorpseweg op. Blijf deze weg volgen totdat u niet meer verder kunt (voor u ligt het pand van Daimler Chrysler) en volg de weg naar rechts, de Blaeulaan. Op de Blaeulaan neemt u de 2e afslag rechts de Janssoniuslaan op. Aan het eind van deze weg vindt u ons medisch centrum aan uw rechterhand.

Met het openbaar vervoer

Komt u met de bus? Dan kunt u voor Annatommie mc Utrecht het beste uitstappen bij de halte ‘Papendorp Zuid’.

Specialisten werkzaam op de locatie Annatommie mc Utrecht

Wij werken samen met:

Annatommie mc