Menu

Annatommie mc Amsterdam-West

Annatommie mc Amsterdam-West

Doctor Jan van Breemenstraat 2
1056 AB Amsterdam

088 0220 600

Update coronavirus

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen poliklinische afspraken op deze locatie te laten plaatsvinden. Klik hier voor alle actuele informatie over het coronavirus. 

Dankzij onze goede samenwerking met Reade Revalidatie zijn wij in staat patiënten met artrose en sportblessures uit Amsterdam-West snel te zien. Onze vestiging is volledig ingericht op het bieden van orthopedische zorg voor een snelle, gerichte diagnose en kwalitatief hoogwaardige niet-operatieve of operatieve behandeling. Zo beschikken we op deze locatie over een orthopedische polikliniek waar patiënten bij ons terecht kunnen voor verschillende lichamelijke klachten te weten heup, knie, voet/enkel, en schouderklachten. Hiervoor beschikken we op locatie over verschillende diagnostische faciliteiten. Bij een operatieve behandeling wordt u doorverwezen naar onze kliniek in Amstelveen of Utrecht.

Let op: Met uitzondering van alle andere locaties, is het op onze locatie Amsterdam-West betaald parkeren. Zorgt u er daarom voor dat u voorafgaand uw afspraak een parkeeractie invoert. Dit kunt u doen bij de beschikbare parkautomaat langs de weg of online via de parkeerapplicaties op uw mobiel.

Specialist(en) werkzaam op de locatie Annatommie mc Amsterdam-West

Wij werken samen met:

Annatommie mc