Menu
page_header_img

Wachttijden

Korte wachttijden orthopedie

Korte wachttijden

Annatommie mc is opgezet om patiënten snel en goed te helpen. Wij doen er alles aan om uw bewegingsklachten zo spoedig mogelijk te behandelen en zitten ruim onder de Treeknorm, een lijst met de maximaal aanvaardbare wachttijden die volgens de overheid wordt voorgeschreven. Wilt u door een specifieke specialist behandeld worden, dan kan de wachttijd afwijken, van wat in het onderstaand overzicht wordt gecommuniceerd. Indien gewenst heeft u de mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling via uw zorgverzekeraar. Doordat wij de aan-en afwezigheid van onze specialisten goed op elkaar afstemmen, is er altijd een specialist waar u snel terecht kunt.In onderstaand overzicht vindt u de wachttijd in dagen voor een afspraak op de polikliniek en het aantal weken dat u daarna moet wachten tot u geopereerd kunt worden. Dit overzicht wordt wekelijks bijgewerkt.

De wachttijd voor het orthopedisch consult heeft betrekking op de tijd tussen het maken van een afspraak en de daadwerkelijke afspraak, waarbij we altijd streven om de afspraak te maken op een vestiging bij u in de buurt. Het kan onverhoopt voorkomen dat de toegangstijd bij een andere vestiging korter is. Indien mogelijk zullen wij op dezelfde dag een afspraak maken voor diagnostische beeldvorming. Let op: de toegangstijd voor een multidisciplinair spreekuur (schouder, wervelkolom) kan langer zijn dan in onderstaand schema wordt gecommuniceerd, aangezien u door meerdere specialisten wordt gezien.

Bij de wachttijden voor de verschillende operaties is de definitie van wachttijd: de tijd tussen het ordermoment en het uitvoeren van de behandeling. Het ordermoment is het moment dat u samen met de arts besluit dat de behandeling (operatie) noodzakelijk is en de arts u aanmeldt voor de behandeling.

Wachttijd in werkdagen

Dit overzicht is bijgewerkt op 9 augustus 2018.
 Orthopedisch consultMRI (losse diagnostiek)Echografie (losse diagnostiek)Röntgen (losse diagnostiek)Fysiotherapie
Amersfoort54522
Amstelveen52422
Apeldoorn35522
Rijswijk52
Leiderdorp5552
Utrecht33412

Wachttijden operatie Amstelveen (na goedkeuring)

Dit overzicht is bijgewerkt op 16 augustus 2018.
BehandelingWachttijd in werkdagen
Totale heupprothese30
Totale knieprothese28
Kijkoperatie knie8
Voorste kruisband operatie28
Meniscus operatie8
Voet- en enkel operatie30
Kijkoperatie schouder19

Wachttijden operatie Utrecht (na goedkeuring)

Dit overzicht is bijgewerkt op 9 augustus 2018.
BehandelingWachttijd in werkdagen
Totale knieprothese15
Totale heupprothese15
Schouderprothese15
Kijkoperatie knie15
Kijkoperatie schouder20
Meniscus operatie15
Voorste kruisband operatie15
Voet- en enkeloperatie25
rating logo

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

Wij werken samen met:

Annatommie mc