Voet-en enkelpoli Utrecht

Om het meest optimale behandelresultaat voor uw voet of enkel te realiseren, hebben wij onze handen ineengeslagen Hallux voet experts om zo tot een gezamenlijk spreekuur te komen. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur wordt de patiënt gezien door een team van specialisten, waaronder orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en orthopedisch chirurg. Middels deze samenwerking is het behandelteam in staat om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen. De gezamenlijke voetenpoli in Utrecht is primair bedoeld voor patiënten die (tweedelijns) klachten ondervinden aan hun voet en/of enkel. Hierbij kunt u o.a. denken aan achillespeesklachten, hielspoor, artrose, plat/holvoeten en hamertenen, of andere, meer complexe, klachten of aandoeningen waarbij de behandeling van verschillende specialisten benodigd is.

Afspraak maken?

De voetenpoli vindt iedere week plaats bij Annatommie mc Utrecht.  Met een verwijzing van uw huisarts kunt bij ons telefonisch een afspraak maken op werkdagen op het telefoonnummer 088 022 0600.
Voor een losse afspraak bij de podotherapeut kunt u zonder verwijzing terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Hallux voet experts via: 088 345 6543.

Gecontracteerde en verzekerde zorg

Alle orthopedische en podotherapeutische consulten en behandelingen bij Annatommie mc worden direct vergoed door de zorgverzekeraar en Annatommie mc brengt de medische kosten voor uw gemak ook direct bij hen in rekening. De meeste kosten van uw behandeling binnen de kliniek worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is voor orthopedie. Vergoeding voor podotherapie geschiedt op basis van aanvullende verzekering. Hierbij is geen eigen risico van toepassing. Voor een afspraak bij de orthopedisch chirurg, dient u een verwijzing te hebben van uw huisarts. Voor een afspraak bij de podotherapeut, kunt u zonder verwijzing terecht. De specifieke vergoeding voor podotherapie is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering.
In samenwerking met: