Menu

Voet- en enkelpoli Amstelveen

Om het meest optimale behandelresultaat voor uw voet of enkel te realiseren, hebben wij onze handen ineengeslagen met  Hallux voet experts en VoetPortaal om zo tot een gezamenlijk spreekuur te komen. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur wordt de patiënt gezien door een team van specialisten, waaronder orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en orthopedisch chirurg. Middels deze samenwerking is het behandelteam in staat om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen. De gezamenlijke voetenpoli in Amstelveen is primair bedoeld voor patiënten die (tweedelijns) klachten ondervinden aan hun voet en/of enkel. Hierbij kunt u o.a. denken aan achillespeesklachten, hielspoor, artrose, plat/holvoeten en hamertenen, of andere, meer complexe, klachten of aandoeningen waarbij de behandeling van verschillende specialisten benodigd is.

Afspraak maken?

De voetenpoli vindt iedere week plaats bij Annatommie mc  Amsterdam-Amstelveen.  Met een verwijzing van uw huisarts kunt bij ons telefonisch een afspraak maken op werkdagen op het telefoonnummer 088 022 0600.

Gecontracteerde en verzekerde zorg

Alle gezamenlijke orthopedische en podotherapeutische consulten en behandelingen bij Annatommie mc worden direct vergoed door de zorgverzekeraar en Annatommie mc brengt de medische kosten voor uw gemak ook direct bij hen in rekening. De meeste kosten van uw behandeling binnen de kliniek worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is voor orthopedie. Vergoeding voor podotherapie geschiedt op basis van aanvullende verzekering. Hierbij is geen eigen risico van toepassing. Bovendien dient u een verwijzing te hebben van uw huisarts. De specifieke vergoeding voor podotherapie is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Wij werken samen met:

Annatommie mc