Menu

Rug en nek behandelingen

Onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in de volgende rug en nek behandelingen:

Annatommie mc is een medisch centrum gespecialiseerd in het behandelen van bewegingsklachten, waaronder klachten aan de wervelkolom. We kijken samen met u wat het meest geschikte traject is en stemmen het behandelplan zorgvuldig af op uw persoonlijke situatie.

Rughernia

Gespecialiseerd team bij rug- en nekklachten

Klachten aan de rug en nek komen regelmatig voor en kunnen belemmerend zijn voor het dagelijks leven. Als uw rug- of nekklachten langer dan drie maanden aanwezig zijn en u niet voldoende reageert op interventie, of uw huisarts u heeft verwezen voor aanvullend beeldvormend onderzoek (röntgenfoto, MRI-scan), komt u in aanmerking voor het Multidisciplinair Spreekuur van Annatommie mc. In een halve dag wordt u door verschillende specialisten onderzocht en vervolgens krijgt u direct in een uitgebreid gesprek de diagnose en behandelopties.

Tijdens ons spreekuur wordt u ontvangen door een manueel therapeut, die zich volledig heeft gespecialiseerd in de wervelkolom. Er is ruim de tijd voor een uitgebreid onderzoek, dat bestaat uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding hiervan wordt het vervolg bepaald: welke diagnostiek en specialisten er nodig zijn. Aansluitend wordt er een MRI, echo of een röntgenfoto gemaakt. Deze worden direct bekeken door de radioloog. Dan volgt een gesprek met de neuroloog of orthopedisch chirurg (afhankelijk van uw diagnose) en met de manueel therapeut. In dit driegesprek worden de diagnose en de behandelopties met u besproken. Als een operatie nodig is dan kunt u dankzij onze korte wachttijden binnen enkele weken worden geholpen.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Specialisten Rug en nek behandelingen

Wij werken samen met:

Annatommie mc