Menu

Knieoperaties

Onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in de volgende knieoperaties:

knie prothese knieprothese pijn knie blessure operatie Heeft u klachten of pijn aan uw knie? Met een verwijzing van uw huisarts kunt u binnen enkele dagen terecht bij één van onze ervaren orthopedisch chirurgen.

Na een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek door de orthopedisch chirurg, zal vaak op dezelfde dag ook een röntgenfoto van uw knie worden gemaakt ter beeldvorming. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen, beschikt Annatommie mc over eigen geavanceerde MRI-, röntgen– en echoapparatuur.

Aan de hand van al deze gegevens komt u terug bij de orthopedisch chirurg om samen een behandelplan op te stellen. Onze specialisten zullen – indien mogelijk – kiezen voor een niet-operatieve behandeling van de klachten aan uw knie. Dit betekent dat we eerst kijken of dat we u met fysiotherapie, lokale injecties of door aanpassingen in het dagelijks leven een oplossing kunnen bieden en de klachten kunnen verhelpen. Indien een operatie aan uw knie noodzakelijk is, kunt u binnen enkele weken na uw gezondheidscheck worden geholpen.

Gecontracteerde en verzekerde zorg

Alle orthopedische consulten en behandelingen bij Annatommie mc worden direct vergoed door de zorgverzekeraar en Annatommie mc brengt de medische kosten voor uw gemak ook direct bij hen in rekening. De kosten van uw behandeling binnen de kliniek worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is. Bovendien dient u een verwijzing te hebben van uw huisarts. Tevens heeft onze afdeling fysiotherapie contracten met alle verzekeraars. De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om een afspraak te maken met onze fysiotherapeuten.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Orthopedisch chirurgen gespecialiseerd in Knieoperaties

Wij werken samen met:

Annatommie mc