Hand en pols operaties

hand en pols operatiesHeeft u klachten of pijn aan uw hand of pols? Met een verwijzing van uw huisarts kunt u binnen enkele dagen terecht bij één van  ervaren orthopedisch chirurgen van Annatommie mc.
Na een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek door de orthopedisch chirurg, zal vaak op dezelfde dag ook een diagnostisch onderzoek van uw hand en pols plaatsvinden. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen, beschikt Annatommie mc over eigen geavanceerde MRI-, röntgen– en echoapparatuur.
Aan de hand van al deze gegevens stelt de orthopedisch chirurg samen met u een behandelplan op. Onze specialisten zullen – indien mogelijk – kiezen voor een niet-operatieve behandeling van de klachten aan uw hand of pols. Dit betekent dat we eerst kijken of dat we u met fysiotherapie, lokale injecties of door aanpassingen in het dagelijks leven een oplossing kunnen bieden en de klachten kunnen verhelpen. Als een operatie aan uw hand of pols noodzakelijk is, dan kunt u binnen enkele weken worden geopereerd.
 
Operatiekamer Utrecht met persoon

Gecontracteerde en verzekerde zorg bij Annatommie mc

Alle orthopedische consulten en behandelingen bij Annatommie mc worden direct vergoed door de zorgverzekeraar. Annatommie mc brengt de medische kosten voor uw gemak ook direct bij hen in rekening. De kosten van uw behandeling worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is. Bovendien heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Ook onze heeft fysiotherapie contracten met alle verzekeraars. De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om een afspraak te maken met onze fysiotherapeuten.