Menu

Fysiotherapie

Wanneer u twijfelt over uw klacht en de stap naar de orthopedisch chirurg nog te vroeg vindt, dan kunt u altijd zonder verwijzing van uw huisarts terecht bij één van onze ervaren fysiotherapeuten. Ook kunnen onze fysiotherapeuten u juist tijdens uw revalidatie na een operatie passende ondersteuning bieden. De fysiotherapeuten van Annatommie mc zijn gespecialiseerd in artrose, sportblessures en andere orthopedische klachten en kunnen vaak al veel vragen voor u beantwoorden. Ook kunnen zij u goed adviseren over wat u met uw klacht in het dagelijks leven het beste wel kunt doen en wat u (tijdelijk) beter kunt mijden.

Vanzelfsprekend staan al onze fysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Doordat ze intensief samenwerken met orthopedisch chirurgen en radiodiagnostisch specialisten zijn de therapeuten breed ontwikkeld. De verzekering van de fysiotherapie behandelingen is afhankelijk van uw verzekeringspolis. U kunt op Independer een vergoedingsoverzicht bekijken per verzekeraar.

Specialisaties fysiotherapeuten Annatommie mc

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij Annatommie mc zijn gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidaties. Daarnaast hebben veel van onze fysiotherapeuten een aanvullende specialisatie, waaronder:

Inloopspreekuur bewegingsklachten

Update 16 maart 2020: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen inloopspreekuren aan te bieden. Hopend op uw begrip. Alle actuele informatie over het coronavirus leest u hier. 

Heeft u een blessure opgelopen of heeft u klachten ten gevolge van artrose? Kom dan naar het kosteloze inloopspreekuur bij Annatommie mc. De fysiotherapeut komt u in de ontvangstruimte ophalen. Op basis van uw klachten adviseert de fysiotherapeut wat u kunt doen om de klachten te verminderen. Dit kan een medisch specialistische behandeling zijn, fysiotherapie of juist aanvullende diagnostiek. Het doel is om u van goed advies te voorzien, waar u verder mee kan. Indien er een orthopedische indicatie is, roept de fysiotherapeut de orthopedisch chirurg erbij en vraagt hem om even mee te kijken. U heeft voor het inloopspreekuur geen verwijzing nodig van de huisarts. Op deze manier krijgt u de kans om laagdrempelig uw klachten te bespreken met de fysiotherapeut van Annatommie mc. Wij bieden dit inloopspreekuur aan op onze vestiging Apeldoorn. Klik hier voor meer informatie.

Sport inloopspreekuur Utrecht

Update 16 maart 2020: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten tot nader order geen inloopspreekuren aan te bieden. Hopend op uw begrip. Alle actuele informatie over het coronavirus leest u hier. 

Bezoek het sport fysiotherapeutisch inloopspreekuur. Heeft u een blessure opgelopen of heeft u al langer klachten en wilt u snel geholpen worden? Kom dan vrijblijvend langs bij ons sport inloopspreekuur op onze vestiging Utrecht. Dit spreekuur is geschikt voor klachten aan: schouder, heup, knie, voet, enkel en de rug.

Kom vrijblijvend langs!
Een afspraak maken is niet nodig. U kunt zich gewoon melden bij de balie van ons medisch centrum in Utrecht. Het spreekuur vind plaats op:

  • Dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur (Vanaf 1 februari inloopspreekuur dinsdag van 16:30 tot en met 17:30)
  • Donderdag van 8.00 tot 9.00 uur

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Wij werken samen met:

Annatommie mc