Menu

Elleboogoperaties

Onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in de volgende elleboogoperaties:

Heeft u bewegingsklachten of pijn aan uw elleboog? Klachten aan de elleboog komen regelmatig voor en kunnen belemmerend zijn voor het dagelijks leven. Klachten kunnen ontstaan door overbelasting, slijtage (artrose) of als gevolg van ongeluk of blessure.  elleboogoperatieMet een verwijzing van uw huisarts kunt u binnen enkele dagen terecht bij één van de ervaren orthopedisch chirurgen van Annatommie mc.

U ontmoet op de polikliniek de casemanager en de orthopedisch chirurg. Tijdens uw afspraak vindt er een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek plaats. ​Ook wordt er tijdens de afspraak een röntgenfoto gemaakt. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen heeft Annatommie mc eigen, hoogstaande MRI-, röntgen– en echoapparatuur.

Met alle gegevens samen stelt orthopedisch chirurg samen met u een behandelplan op. Eerst wordt er gekeken of we u met fysiotherapie, lokale injecties of door aanpassingen in het dagelijks leven een oplossing kunnen bieden en daarmee de klachten kunnen verhelpen. Als een elleboogoperatie nodig is dan kunt u dankzij onze korte wachttijden binnen enkele weken worden geholpen.

elleboogoperatie

Gecontracteerde en verzekerde zorg

Alle orthopedische consulten en behandelingen bij Annatommie mc worden direct vergoed door de zorgverzekeraar en Annatommie mc brengt de medische kosten voor uw gemak ook direct bij hen in rekening. De kosten van uw behandeling binnen de kliniek worden vergoed uit de basisverzekering. Let er wel op dat uw verplichte eigen risico van toepassing is. Ook heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Tevens heeft onze afdeling fysiotherapie contracten met alle verzekeraars. De vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om een afspraak te maken met onze fysiotherapeuten.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Orthopedisch chirurgen gespecialiseerd in Elleboogoperaties

Wij werken samen met:

Annatommie mc