Menu

Afspraak maken (orthopedie)

Afspraak maken?

Maak snel, veilig en eenvoudig uw afspraak via onderstaand formulier.

  • U wordt vervolgens gebeld met een voorstel voor een afspraak bij één van de dichtstbijzijnde medische centra met de kortste wachttijden.
  • Let op: Om een afspraak te maken heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Heeft u een papieren verwijzing? Dan kunt deze mailen naar info@annatommiemc.nl. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op.

Meer informatie over het maken van een afspraak.

Afsprakenformulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Maak snel, veilig en eenvoudig uw eerste afspraak via bovenstaand formulier. Na het invullen van dit formulier wordt u gebeld door één van onze contactcentermedewerkers. Van hen krijgt u een voorstel voor een afspraak bij één van de dichtstbijzijnde medische centra van Annatommie mc met de kortste wachttijden. We streven er naar om binnen één werkdag telefonisch contact met u op te nemen.

Let op: Om een afspraak bij ons te maken heeft u een verwijzing van de huisarts nodig (m.u.v. fysiotherapie). Als u nog niet in het bezit bent van een geldige verwijsbrief van uw huisarts, dan kunt u helaas geen afspraak maken en dus geen gebruik maken van dit online formulier.

Heeft u een fysieke (papieren) verwijzing van de huisarts? U kunt de verwijzing mailen naar info@annatommiemc.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook kunt u 24 uur na het versturen van uw verwijzing contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak

Heeft uw huisarts u verwezen via Zorgdomein (digitale verwijzing)? Dan heeft u een patiëntenbericht met een ZD-nummer en zijn wij reeds in het bezit van een online verwijsbrief. U kunt zelf een afspraak maken via onderstaand contactformulier of telefonisch via 088 022 0600. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur  ’s avonds en op vrijdag van 8.00 uur ’s avonds tot 18.00 uur. Indien u geen contact met ons opneemt zullen wij binnenkort contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Second opinion: voor een second opinion heeft een specifieke verwijzing naar ons nodig. Tevens dient u zelf uw medisch dossier aan te leveren. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een:

rating logo

Wij werken samen met:

Annatommie mc