Annatommie mc stapt over op custom branded app van Caro Health: Annatommie app

Al twee jaar biedt Annatommie mc de Caro app actief aan bij patiënten die een operatie ondergaan. De app is al door meer dan 2.500 patiënten gebruikt en wordt beoordeeld met een 8,5. Om de app verder te integreren binnen Annatommie mc, is er begin dit jaar in samenwerking met de ontwikkelaar van de app (Caro Health) voor gekozen om over te stappen op de custom branded app en de naam te veranderen in de ‘Annatommie app’. 

Ruud Sijbers, Directeur Commercie & Innovatie bij Annatommie mc: ”Alle bestaande functionaliteiten vanuit de Caro app bieden we nog steeds aan, maar door gebruik te maken van de custom branded app willen we de app juist meer herkenbaar laten zijn en beter laten aansluiten op de behoefte van onze patiënten. De app is nu volledig afgestemd op de huisstijl van Annatommie mc. De herkenbare kleuren, het logo, diverse foto’s van onze zorgdiensten, foto’s van onze medewerkers en video’s van onze artsen zijn te vinden in de app. We zijn ervan overtuigd dat we met deze verandering de app toekomstbestendig hebben gemaakt. Het biedt ons ruimte om de komende jaren de app uit te breiden met meer niet-operatieve behandeltrajecten, zodat steeds meer patiënten kunnen profiteren van onze informatie. Het is ook onze wens om dit jaar binnen de app gebruik te maken van een beeldbelfunctie, zodat we patiënten op afstand kunnen voorzien van een consult. Al met al geeft het veel mogelijkheden om samen met Caro Health verdere optimalisatie van onze patiëntinformatie en patiëntcontact toe te passen. Een mooie stap in het verder digitaliseren van onze zorg.”

Met de naamsverandering willen we de app juist herkenbaarder en beter laten aansluiten op de behoefte van onze patiënten.

Over de Annatommie app

Inmiddels zijn er diverse behandeltrajecten uitgewerkt en beschikbaar in de app. Met de Annatommie app hoeft de patient niets meer te onthouden voor én na de operatie. De applicatie bevat namelijk een handige to-do list die automatisch meldingen met specifieke informatie geeft op het moment dat dit nodig is. De app is beschikbaar in de App Store en Google play.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief