Annatommie mc opent nieuwe locatie Amsterdam-West

Annatommie mc start een nieuwe poli-locatie orthopedie in Amsterdam-West met een spreekuur met Dr. John Cheung. Op de nieuwe locatie aan de Dr. Jan van Breemenstraat 2 werkt Annatommie mc samen met de afdeling radiologie van Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie. Met de bundeling van expertises en faciliteiten, biedt Annatommie mc de patiënt dicht bij huis professionele bewegingszorg, met focus, ervaring, persoonlijke aandacht en gecontracteerd door elke verzekeraar.

Irene Groenink, Algemeen Directeur: ”Annatommie mc is reeds 15 jaar actief in de regio Amsterdam en heeft sinds 2016 in Amstelveen een volledig ingerichte kliniek met operatiekamers en verpleegafdeling. Door de sluiting van het Slotervaartziekenhuis merken wij een grote toestroom van patiënten met orthopedische klachten. Daarom zijn we blij op de locatie van Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie in Amsterdam-West een poli orthopedie te kunnen starten. Tegelijkertijd zij wij verheugd de ervaren orthopedisch chirurg Dr. John Cheung, voorheen werkzaam in het Slotervaartziekenhuis, aan onze organisatie te kunnen binden. Zo bieden we voor de patiënt in Amsterdam nog betere service dicht bij huis. Een hele mooie stap in ons 15 jarig bestaan.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. John Cheung: ”Ik ben reeds 10 jaar orthopedisch chirurg en beoefen het vak in de volle breedte. Ik werkte tot voor kort in het Slotervaartziekenhuis. Sinds januari 2019 maak ik onderdeel uit van het orthopedisch team van Annatommie mc regio West, waarin negen orthopedisch chirurgen actief zijn, ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Daarnaast heeft Annatommie mc een goed ingericht operatiecomplex en een breed aanbod van diensten zoals MRI, fysiotherapie, allemaal gericht op het behandelen van bewegingsklachten. Ik vind het plezierig om op deze manier mijn patiëntenzorg voort te kunnen zetten in een professionele organisatie en op een locatie die ik ken vanuit mijn tijd bij het Slotervaartziekenhuis.”

Annatommie mc heeft een unieke positie in orthopedisch Nederland met een netwerk van nu acht orthopedische centra, volledig gespecialiseerd in bewegingszorg met niet alleen aandacht voor operaties, maar ook andere behandelingen, alles gericht op het herstel van bewegingsklachten. Een kijkoperatie, een klinische ingreep of plaatsing van een prothese wordt bij Annatommie mc zonder lange wachttijden en in goed overleg met de patiënt en behandelaar gepland.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief