Annatommie mc fietst Toerversie Utrecht

UTRECHT- Meer dan twintig medewerkers van Annatommie mc fietsten op zondag 28 juni mee in de Toerversie Utrecht. De fietstocht ging gedeeltelijk over het parcours dat tijdens de tweede etappe van de Tour de France zal worden afgelegd.

Annatommie wielerteam

Samen met ruim 13.000 andere wielrenners legden de medewerkers van Annatommie mc de 75 km-route en 35 km-route af. De route volgde het eerste gedeelte van de tweede etappe in Tour de France (Utrecht-Zeeland). Dit traject is ongeveer 40 kilometer lang en eindigde bij Oudewater. Daarna week de route af van het officiële Tour-parcours. De renners finishte bij de Jaarbeurs Utrecht. Het team van Annatommie mc kwam compleet, zonder blessures en juichend de finish over. Dat bleef niet onopgemerkt, want in het NOS-journaal van 20:00 uur kwam het team vol in beeld

DSCN1126
Jeugdsportfonds
Naast dat de renners zich in het zweet werkten, zamelden zij ook geld in voor het Jeugdsportfonds. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar. In totaal hebben alle deelnemers een bedrag van 13.100 euro opgehaald. Annatommie mc stort door bijdrages van de teamleden en de verdubbeling van directeur Irene Groenink totaal 750 euro. Het totale ingezamelde bedrag zal worden ingezet om het nieuw te bouwen kindersportcentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in te richten. Het sportcentrum moet kinderen de mogelijkheid bieden om in en rondom het WKZ te sporten.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief