Annatommie mc bij best gewaardeerde klinieken 2019

Annatommie mc staat in de ZorgkaartNederland Top 2019; een lijst van 30 goede zorgvoorbeelden. Een waardering die ZorgkaartNederland geeft aan ziekenhuizen, verpleeghuizen en zelfstandig klinieken. We zijn zeer vereerd om dankzij de positieve waarderingen van onze patiënten in de top 10 van best gewaardeerde klinieken te staan. 

Patiënten kunnen op ZorgkaartNederland anoniem hun ervaringen met een zorgverlener (bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg of fysiotherapeut) delen. Bij het invullen worden er voor zeven verschillende onderwerpen een cijfer gegeven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de patiënt. Ook wordt er gevraagd of hij de instelling zou aanbevelen aan anderen. Aan de hand van de waarderingen is door ZorgkaartNederland uitgerekend wie er over 2019 het best gewaardeerd werden door hun patiënten. We zijn trots om daar onder de ‘zelfstandige klinieken’ deel vanuit te mogen maken. Annatommie mc scoort gemiddeld een 8,8.

Waarderingen zijn van groot belang 

Ruud Sijbers, Manager Commercie en lid Executive team ligt toe: ”Binnen Annatommie mc zijn de waarderingen van groot belang. Het is namelijk het moment om te kijken of we iets aan de dienstverlening kunnen verbeteren of dat we de juiste weg inslaan. Daarnaast is ZorgkaartNederland voor iemand met (pijn)klachten van grote waarde. Het geeft een mogelijkheid om te kunnen lezen hoe iemand anders de zorginstelling en/of behandeling heeft ervaren.” Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past groeit. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Er staan meer dan 750.000 waarderingen online.

Wat patiënten van Annatommie mc vinden

In de waarderingen komen mooie voorbeelden terug waar wij als Annatommie mc voor staan. ”Zorg leveren waarbij de patiënt zich gezien en geen nummer voelt. Dit vertaalt zich al bij het eerste contact met onze kliniek. Al onze zorgverleners nemen de tijd en zij helpen patiënten zo snel mogelijk weer in beweging”, aldus Ruud Sijbers. Dit ziet Annatommie mc ook terug in gedeelde ervaringen:

– ”Waar je als mens behandeld wordt en niet als patiënt.”
– ”Er werd tijd genomen en samen werd er gekeken naar de mogelijkheden.”
– ”Heel efficiënte planning van zaken als foto’s maken en direct daarna gesprek bij de specialist.”

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de orthopedische zorg en Annatommie mc?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief