15 jaar Annatommie mc

2018: Annatommie mc bestaat 15 jaar

2018 is een bijzonder jaar voor Annatommie mc. Dit jaar bestaat onze organisatie 15 jaar. In deze periode hebben wij iedere dag met elkaar en met veel energie gebouwd aan het orthopedisch centrum dat we nu zijn. Een mijlpaal waar wij trots op mogen zijn. Uiteraard willen wij dit met u delen en vieren.

Medewerkers evenement: 1 juni 2018

In de middag startte we met een mooi programma aan de Maarsseveense Plassen. Het prgramma en de plek waren genoeg reden voor alle collega’s om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Ondanks of dankzij een beetje regen kwam bij iedereen een glimlach en een ongekende hoeveelheid energie en sportiviteit vrij: beachvolleybal, beachvoetbal, kanoën, boogschieten over het water of een ‘hole in one’ vanaf het terras. Daarnaast was er de quiz: Annatommie mc 15 jaar, met mooie teamprijzen. In de avond was het tijd voor een BBQ, ontvingen we iedereens parner en was er een feest met een band: alle voetjes van de vloer. Na drie toegiften besloot de band en sloten we een geslaagde jubileumdag af.

Maak hieronder kennis met onze medewerkers op het feest.

Jubileum magazine Annatommie mc

Met trots bieden wij hieronder ons digitale jubileum magazine aan met veel verhalen, foto’s en interviews van mensen die in de afgelopen jaren betrokken zijn bij Annatommie mc. Collega’s van vroeger en nu, patiënten, een interview met een verzekeraar, een huisarts en nog veel meer.

Dit magazine ademt het DNA van Annatommie mc en met deze bouwstenen willen wij graag onze organisatie de komende jaren verstevigen en verder bouwen aan een succesvolle toekomst. Veel leesplezier.

 

Blogs van Annatommie mc 15 jaar

add

Sportblessure - Hidde Bos

Tijdens mijn laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie in Beekbergen probeerde ik...

add

Sportblessure - Judith Janssen

Tijdens een korfbaltraining op mijn club HKV/Ons Eibernest scheurde ik mijn voorste kruisband. Ik...

add

Sportblessure - Bart van der Beld

Gedurende een duel in de voorbereiding op het voetbalseizoen raakte ik geblesseerd. Door een...

Wij werken samen met:

Annatommie mc